Yürüyüşçüler STÖ’ler ve esnafı ziyaret edecek

Yürüyüşçüler STÖ’ler ve esnafı ziyaret edecek

Diyarbakır’da bu akşam karşılanacak “Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü”nün Hakkari kolundaki HDP’liler, yarın kentte sivil toplum örgütleri ve esnafları ziyaret edecek.

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP), “Darbeye karşı demokrasi yürüyüşü”nün Hakkari kolu bugün Diyarbakır’da olacak.

15 Haziran’da Hakkari’den yürüyüş başlatan HDP Eş Genel Başkan Mithat Sancar, Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Berdan Öztürk, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü Sedat Şenoğlu, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) Eş Genel Başkanı Canan Yüce, Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Eş Genel Başkan Yardımcısı Beycan Taşkıran ile çok sayıda HDP’li milletvekili bugün saat 17.00’da HDP Diyarbakır il binası önünde karşılanacak ve program basın açıklaması ile devam edecek.

STÖ’LER VE ESNAFLARA ZİYARET

HDP heyeti, 18 Haziran’da da kentte bir dizi ziyaretlerde bulunacak. HDP heyeti yarın, Diyarbakır Barosu (10.00), TMMOB İl Koordinasyon Kurulu (11.00), İnsan Hakları Derneği (İHD) (12.00), Med Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Hukuki ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu (MED TUHAD-FED) (12.00), Özgürlük için Hukukçular Derneği (ÖHD) (12.00), Hak İnisiyatifi (12.30), Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) (13.00), Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) (15.00) ile görüşmeler gerçekleştirecek. 

HDP heyeti, ayrıca Ergani ilçesinde saat 11.00’da esnaf ziyareti, Kayapınar, Bağlar, Sur ve Yenişehir ilçelerinde ise saat 16.00’da esnafları ziyaret edecek.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.