Yüksekovalı Zozan için seferber olalım!

Yüksekovalı Zozan için seferber olalım!

Yüksekova'da faaliyet gösteren Asmin Sanat Tiyatro ekibi ilçede yaşayan 7 yaşındaki lösemi hastası Zozan Öğmen için seferber oldu.

İlçeye 15 kilometre uzaklıktaki Kamışlı köyünde oturan Nedim ve Raife Öğmen çiftinin 5 çocuğundan biri olan Zozan, 4 yıl önce yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde operasyon geçirdi. Operasyonun ardından Zozan'a lösemi teşhisi konuldu. Son 2 yıldır Van ve Ankara'daki hastanelerde tedavi gören Zozan'ın ailesi, maddi olarak çok zorlandıklarını ve yetkililerin kendilerine yardım edilmesini istiyor.

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Zozan için birçok yardımsever harekete geçerken örnek bir davranış da Yüksekova'da faaliyet gösteren Asmin Sanat Tiyatrosu ekibinden geldi. Zozan'ı çocuk tiyatrosu kıyafetleri ile evinde ziyaret eden ekip, Öğmen ailesinin evinde zozan için moral gösterisi düzenledi. Zozan'a çeşili hediyeler veren tiyatrocular, Zozan'ın tedavisi için tiyatro oyunu sahneleyeceklerini duyurdu. 

ZOZAN İÇİN SAHNEYE ÇIKACAKLAR

Asmin Sanat Tiyatrosu ekibinin oyuncuları, Zozan'ın tedavi olabilmesi için 12-13 Haziran'da Selahattin Eyyübi Kültür Merkezi'de 'Mektup' isimli tiyatro oyununu sahneleyecek. Tiyatro ekibi oyuncularından Orhan Devrim Salim, lösemi hastası olan Asmin'in tedavi olabilmesi için tiyatro oyunu sahneleyecelerini belirterek, "Asmin Sanat Tiyatrosu olarak sosyal sorumluk projesi adı altında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle, çeşitli hastalıklarla mücadele eden, hastalara yönelik yardım kampanyalarımız oluyor. Bu konuda ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen çabayı sarfediyoruz. Zozan'ın durumunu basından öğrendik. Bunun üzerine ekip arkadaşlarımızla birlikte Öğmen'in evini ziyaret edip çeşitli hediyeler getirdik. 12-13 Haziran'da Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde 'Mektup' isimli oyunumuzu tüm gelirleri Zozan'ın tedavisinde kullanılmak üzere sahneleyeceğiz" dedi.

SİZ DE 'MEKTUP' OYUNUNU İZLEYEREK ZOZAN'IN TEDAVİSİNE KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ.

BİLET SATIŞ NOKTALARI: NOJDARİ CAFE, LOCA LIFE BISTRO, LA MEKAN CAFE - YÜKSEKOVA

DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİM: 0541 351 9600

whatsapp-image-2019-06-01-at-23.57.36.jpeg

whatsapp-image-2019-06-01-at-14.52.43.jpeg

whatsapp-image-2019-06-01-at-23.57.37.jpeg

244446.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.