Yüksekovalı öğrenciler Gaziantep'te kamp yaptı

Yüksekovalı öğrenciler Gaziantep'te kamp yaptı

Yüksekova Sabancı Ortaokulu öğrencileri yıllardır aynı sınıflarda eğitim gördükleri arkadaşlarıyla bu defa farklı bir şehri gezme, farklı dokuları tatma imkanı buldular.

Okul müdürü Tarık Kesici ve beden eğitimi öğretmeni Oğuz Özmen'in mezun etmek üzere oldukları 8. Sınıf öğrencilerini gerek TEOG sınavı stresinden bir nebze uzaklaştırmak için gerek daha önce yapmadıkları etkinlikleri yapıp, görmedikleri yerleri görmeleri için gerçekleştirdikleri proje öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Okul müdürü ve öğretmenleriyle Gaziantep Erikçe ormanlarında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tesislerinde çadır kurarak konaklayan öğrenciler dört günlük kamp ve gezi süresince yüksek aktivite, tırmanma duvarı, okçuluk eğitimi, kamp ateşinde sohbet etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Ayrıca Gaziantep hayvanat bahçesini, müzelerini, çarşısını ve alışveriş merkezini gezerek sinemada film izleyen öğrenciler yeni yapılan Gaziantep Arena’da futbol maçı seyrederek büyük futbol stadyumu atmosferini tattılar. Buldukları her fırsatı değerlendirmeye çalışan öğrenciler Yüksekova’ya dönüş yolunda Şanlıurfa Balıklıgöl’ü gezerek Diyarbakır’ın hanlarında kahvaltılarını yaptılar.

Okul müdürü ve beden eğitimi öğretmenlerinin eşliğinde ilçe milli eğitim müdürü Servet Canlı’ya teşekkür ziyaretinde bulunan öğrenciler gezip gördükleri her şehirde ve her mekanda insanlar tarafından sıcak ve güzel bir kardeşlik iklimiyle karşılandıklarını, çok mutlu olduklarını belirttiler.

Sabancı Ortaokulu müdürü Tarık Kesici de organizasyonda desteklerini esirgemeyen Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve ilçe milli eğitim müdürü Servet Canlı'ya, öğrencileri ağırlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve yetkililerden Esat Yılmaz’a projeyi düzenleyen beden eğitimi öğretmeni Oğuz Özmen’e gezi boyunca çocuklara eşlik eden okul öğretmenleri Fatih Ceylan, Burcu Öğretmen, Seda Yavuz’a ve yıl boyunca öğrencileri TEOG sınavına hazırlayan öğretmenlere teşekkürlerini ileterek bu tür organizasyonların çocukların gelecek hayallerini dahi etkileyerek ufuklarının genişlemesinde, kültürlerinin gelişmesinde yararlı olacağını belirtti.

s2-065.jpgs3-040.jpgs4-020.jpgs5-009.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.