Yüksekovalı mobil oyun geliştiricisi destek bekliyor!

Yüksekovalı mobil oyun geliştiricisi destek bekliyor!

Geliştirdiği mobil oyunlarla gündeme gelen Yüksekovalı Barış Eskidede, yaptığı oyunların daha çok geliştirilmesi için destek bekliyor.

İlçenin Yeni Mahallesinde ikamet eden 22 yaşındaki lise mezunu Barış Eskidede, mobil oyunlar ve uygulamalar üretiyor. 2 yıl önce yaptığı Mouse Trap (Fare Kapanı) oyunu ile gündeme gelen Eskidede, yaptığı oyunları internet kafelerde geliştiriyor.

Yüksekova Haber Portalı’na açıklama yapan Eskidede, daha iyi ve geliştirilmiş oyunlar üretmek için desteye ihtiyacı olduğunu söyledi.

b1-053.jpg‘Renkli Bağlantı Bulmacası’ isimli oyunu Google Play’de sergileyen Eskidede, gelecek desteklerle ilk olarak kendisine bir bilgisayar almak istediğini belirterek, “Çocukluğumuzdan beridir oyun merakım var ve bir gün arkadaşlarla oyun oynarken neden kendi oyunumuzu üretmeyelim diye düşündüm. Daha sonra 2016’da başlayan bu oyun üretme merakım 2017 yılında ürettiğimiz Mouse Trap (Fare Kapanı) oyunu ile gelişti. Ardından oyunumuz ile ilgili yapılan haberlerden sonra daha çok bilinmeye başladık. Geçen 2 yılın ardından yeni bir oyun daha ürettim. Bu oyunu yapmamın nedeni daha çok destek ve maddi kaynak sağlayarak yeni ve kapsamlı bir oyun geliştirmektir. Bu oyun, son zamanlarda dünyada oldukça popüler olan strateji oyunlarına yeni bir bakış açışı getirecektir. Bu açıdan bu oyunu oluşturmam ve geliştirmem için herkesten destek bekliyorum” dedi.

OYUNU İNDİRİP ESKİDEDE'YE DESTEK VERMEK İÇİN TIKLAYIN!

b3-028.jpg

b4-023.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum