Yüksekovalı Ercan ailesi yardım eli bekliyor

Yüksekovalı Ercan ailesi yardım eli bekliyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, komşularının verdiği yardımlarla hayata tutunan ve bir çocukları zihinsel engelli olan Ercan ailesi, yetkililerden yardım eli bekliyor.

İlçeye bağlı Yeni Mahalle'de yaşayan 5 kişilik Ercan ailesi, yıllardır komşularının yardımıyla yaşamlarını sürdürüyor.

Yokluk içerisinde sağlık problemleri yaşadıklarını belirten 55 yaşındaki anne Gülnaz Ercan, "Ben ve eşim yıllardır hastalıklarla mücadele ediyoruz. 16 yaşındaki oğlum Ali Ercan ise zihinsel engelli olması nedeniyle daha da bir perişan olduk. Komşularımızın ve akrabalarımızın verdikleri destekle hayatımızı sürdürüyoruz. Hayırsever insanlardan ve devlet yetkililerden tedavi olmak için yardım bekliyoruz" dedi.

Zihinsel engelli kardeşinin hiçbir ihtiyacını karşılayamadığını ifade eden Leyla Ercan ise "Annemin karaciğer, babamın ise kalp hastalığı var. Kardeşim zihinsel engelli ve hiçbir ihtiyacını karşılayamıyor. Şimdiye kadar komşularımızın ve akrabalarımızın verdiği destekle hayata tutunuyoruz. Daha önce akrabalarımızın verdiği yardımla babam İstanbul'daki doktorlara göründü. Ancak maddi imkansızlıklardan dolayı tedavisine devam edemedi. Tek isteğim kardeşimin tedavi olması. Bu nedenle devlet yetkililerimizden yardım istiyorum" ifadelerini kullandı.

AİLENİN IBAN NUMARASI:

TR 2500 0100 1902 59221078 5001 - HEMREVİN ERCAN

Ercan ailesi yardım eli bekliyor

Ercan ailesi yardım eli bekliyor

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum