Yüksekovalı Cengiz Demir tedavi için destek bekliyor

Yüksekovalı Cengiz Demir tedavi için destek bekliyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Cengiz Demir, geçirdiği hastalık nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyerek tedavi için maddi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

İlçenin Yeşildere Mahallesi’nde ikamet eden 9 nüfuslu Demir ailesin Cengiz Demir (22), doğuştan yakalandığı kunduracı göğsü (Pektus ekskavatum) adlı hastalığı nedeniyle her gün kendisini biraz daha kötü hissettiğini belirterek ameliyat olmak için yetkililerden ve yardımsever vatandaşlardan kendisine uzanacak yardım eli beklediğini söyledi.

Doğuştan beri göğsünde çöküntüler meydana geldiğini belirten Demir, “Maddi imkânsızlıklar ve hastalığımdan dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım. Aileme destek olabilmek için lokantalarda hafif işlerde çalıştım. Gün gittikçe göğüsüm içe doğru gidiyor. Nefesim daralıyor. Mideme ve kalbime baskı uyguluyor. Artık çalışamıyorum çok rahatsız ediyor. Doktorlar ameliyat olursam yüzde 80 oranda iyileşeceğimi söylüyor. Ameliyat olabilmem için 10 Bin TL lazım. Hayırsever insanlardan ve yetkililerden yardım bekliyorum” dedi.

DESTEK İÇİN:
IBAN: 250001001902826725745001 (Cengiz Demir) İletişim: 05413960262

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum