Yüksekova’daki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Yüksekova’daki yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Yüksekova Devlet Hastanesinde hastane personeli tarafından yangın tatbikatı yapıldı.

Yapılan tatbikatta, senaryo gereği; olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, personellerin de yardımıyla diyaliz hastası bir kişiyi sedyeyle alarak ambulansa bindirilirken, yangın sırasında mahsur kalanlar da tahliye edildi.

Daha sonra hastane personelleri, merdivende çıkartılan yangına müdahale etti.

Gerçeğini aratmayan tatbikata, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ve Yüksekova Belediyesi İtfaiye ekipleri de katıldı.

Tatbikat ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Devlet Hastanesi Başhekimi Mete Keskin, hastanede olası bir yangın durumunda ne yapılması gerektiğini tatbik ettiklerini belirtti.

Tatbikat sayesinde çalışanlarının bilgilerini tazelediğini söyleyen Keskin, "Ekiplerin emeği ile güzel bir tatbikat oldu, başarılı bir tatbikat oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Her yıl yapılması zorunlu olan bir tatbikattı. Başarılı geçti. Herkes cani gönülden görevini yerine getirdi, gerçekmiş gibi. Herekse teşekkür ediyoruz." dedi.

t1-063.jpg

t2-049.jpg

t3-036.jpg

t4-023.jpg

t5-017.jpg

t6-013.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.