Yüksekovadaki öğretmenler, Kapıkale Hatıra Ormanında 22 fidan dikti

Yüksekovadaki öğretmenler, Kapıkale Hatıra Ormanında 22 fidan dikti

Yüksekova'ya bağlı Esendere Beldesinde bulunan Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi, Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, TEMA vakfı ile Erzurum’da Kapıkale Hatıra Ormanında 22 fidan dikti.

Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde görev yapan öğretmenler, TEMA Vakfı aracılığı ile Erzurum Kapıkale Hatıra Ormanında öğretmenler adına 22 fidan dikti.

Fidanlar dikildikten sonra öğretmenlere TEMA Vakfı tarafından sertifikaları gönderilerek, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Sertifikaları alan okul müdürü Kenan Canan, öğretmenlere teslim etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Canan, “Esendere Çok Programlı Anadolu Lisesi ailesi olarak biz her sene öğretmenler günümüzü klasik bir yöntemle gül, çiçek alıyorduk. Bu sene bir farkındanlık yaratmak adına bütün öğretmenlerimizin adına Erzurum’da hatıra ormanında TEMA vakfı aracılığıyla birer fidan diktik. Bu fidanların yeşerip gelecekte ki kuşaklara, doğamıza eko sistemimize daha faydalı bir çalışma olması adına yaptık. Bu vesileyle bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlamış olayım. TEMA vakfıyla geçtiğimiz iletişim sonucunda her öğretmen adına birer sertifika gönderdi. Bende öğretmenler gününde bu sertifikaları öğretmenlerime takdim ettim.”

t1-065.jpg

t2-051.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum