Yüksekova'daki kitap kampanyasına destek sürüyor

Yüksekova'daki kitap kampanyasına destek sürüyor

Yüksekova Belediyesi Halk Kütüphanesi için başlatılan kitap kampanyasına destekler sürüyor.

Yüksekova Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Halk Kütüphanesi için geçtiğimiz günlerde kitap kampanyası başlatılmıştı. Kitap çeşitliliğinin arttırılmasının hedeflendiği kampanyaya destekler sürüyor.

Çok sayıda kitapsever, kampanyanın başlamasıyla beraber Güngör Mahallesi’ndeki Avaşin Parkı’nda bulunan Halk Kütüphanesi’ne giderek kitap bağışında bulundu. 

Kitap bağışında bulunan Şükran Demir isimli üniversite öğrencisi, "Biz iki arkadaş Marmara Üniversitesi’nde okuyoruz. Sürekli kitap toplayıp bir yerlere gönderiyoruz. Ama Yüksekova’ya hiç kitap toplayıp gönderemedik. Gezi amaçlı Yüksekova’ya dönme kararı aldığımızda ablam burada kütüphane olduğunu ve kitapların yetersiz olduğunu söyledi. Biz de 2 gün içinde elimizdeki kitapları toplayıp geldik. Tekrar döndüğümüzde daha kapsamlı bir kampanya ile daha çok kitap toplamayı hedefliyoruz. Kampanyayı destekliyoruz. Özellikle Yüksekova halkının çok okuması araştırması gerekiyor. Herkesin de bu kampanyayı desteklemesini istiyoruz. Ne kadar çok kitap toplanırsa o kadar iyi olur” dedi.

Kütüphane sorumlusu Doğan Özek ise kampanya süreci boyunca çok sayıda kişinin destek vererek kitap bağışında bulunduğunu kaydetti.

Kitap çeşitliliğini arttırmayı amaçladıklarını kaydeden Özek, herkesin kampanyayı sahiplenmesi gerektiğini vurguladı.

k1-177.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum