Yüksekova’da yol çalışması

Yüksekova’da yol çalışması

Yüksekova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, Bağdaş köyü Kayakonak mezrasında yol genişletme çalışması başlatıldı.

İlçeye 25 kilometre uzaklıkta bulunan 30 haneli olan Kayakonak (Hisark) mezrasında başlatılan yaklaşık 3 kilometrelik yol genişletme ve stabilizasyon çalışmaları soğuk havaya rağmen devam ediyor.

Yol üzerinde çalışan iş makinalarının yanına gelen köylüler, kar yağmadan yollarının bitirilmesini beklediklerini söyledi.

Köylülerden Numan Dağlar, yol genişletme çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür ederek, "Yollarımız çok dar. İki araç yan yana gelip gidemiyor. Bu nedenle Kaymakamlığa yolumuzun genişlemesi için başvurda bulunduk. Bu sene de pek kar yağmadı. Kaymakamlık başvurumuzu değerlendirdi. Bugün sabah saatlerinde iş makinaları çalışmalarına başladı. Kar yok ama hava biraz soğuk. İnşallah kar yağmadan bu çalışmalar bitirilir" dedi.

Yüksekova’da yol çalışması

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum