Yüksekova'da yol çalışmaları başladı

Yüksekova'da yol çalışmaları başladı

Yüksekova Belediyesi, ilçenin Kuruköy Caddesinde yol çalışmalarına başladı.

Yüksekova Belediyesi tarafından yapılan Beton Asfalt ihalesi kapsamında, başlatılan yol çalışmalarında Kuruköy Caddesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından zemin hazırlık çalışmaları başlatıldı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ilçe merkezinde ki dört mahallede yaklaşık olarak 32 kilometrelik bir alanda yol yapım çalışmalarının başladığını belirterek, “Şuanda yol sıyırma çalışmalarımız başladı. Bu yollarımız ciddi manada sorunluydu. Vatandaşlarımızın da en çok şikâyet ettiği konuydu. Daha güzel bir Yüksekova inşa etmek için yola çıktık. İnşallah el birliğiyle bu şehri hak ettiği o güzel, yaşanabilir bir şehre dönüştürmek için gayret etmeye devam edeceğiz. Planladığımız bir tarih var ama karşımıza çıkacak olan sıkıntılar olacaktır. Çünkü imar ile ilgili problemlerimizi de çözmemiz gerekiyor. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı da bitirdik. Bazı yolları açmamız lazım. Bazı yollarda da farklı düzenlemeler yapılması gerekiyor. Vatandaşlarımızın daha önce yapılan alt yapıya bağlantı yapmış olmaları gerekiyor ki bu iş sağlıklı bir şekilde yürüsün. İnşallah yapmışlardır. Çünkü yapmışlarsa bu süreç daha hızlı işleyecek. Ama yapmamışlarsa süreç sekteye uğrar, o zaman da bir tarih belirlememiz gerekecek. Ayrıca vatandaşlarımızdan ricamız bize bu süreçte yardımcı olsunlar. Eğer hep beraber sahip çıkarsak çok güzel bir şehrimiz olacak” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2020-05-08-at-21-05-09-2.jpeg

whatsapp-image-2020-05-08-at-21-05-11.jpeg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum