Yüksekova'da yıl sonu sergisi - 12-06-2019

Yüksekova'da yıl sonu sergisi - 12-06-2019

Yüksekova'da, Halk Eğitimi Merkezi tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Ömer Oğuz'un haberi

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde düzenlenen sergi açılışına Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Emniyet Müdürü Haluk Baş, Siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleri katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Yağan, halk eğitim merkezlerinin her yaştaki ilgi, yetenek ve beklentiler doğrultusunda mesleki, teknik, sosyal ve kültürel amaçlı kurslar düzenlendiğini söyledi. Hayat boyu öğrenmede eğitim merkezi olan halk eğitim merkezlerinin beşikten mezara kadar eğitim ilkesiyle tüm bireylere hizmet vermeyi amaç edindiğini ifade eden Yağan, "Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılında hem bünyemizde hem de işbirliği protokolleri kapsamında farklı branşlarda çok sayıda kursiyerimiz katılmıştır" dedi.

Konuşmadan sonra halk oyunları ekibi tarafından folklor ve zeybek oyunları oynandı. Ardından kursiyerlere belgelerini veren Kaymakam Ramazan Kendüzler; Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ile beraber serginin açılışını yaptı.

Kendüzler ve beraberindekiler sergiyi gezerek, kursiyerlerce hazırlanan ürünleri inceledi.

1-20190612234207.jpg

2-897.jpg

3-592.jpg

4-319.jpg

5-191.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum