Yüksekova’da yeni iş yeri açılışı: Hookah Chef

Yüksekova’da yeni iş yeri açılışı: Hookah Chef

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde ‘Hookah Chef’ isimli kafe düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

İlçenin Kasaplar Sokağında açılan kafenin açılış törenine HDP Hakkâri Milletvekili Sait Dede, HDP İlçe Eş Başkanları Hüsnü Beşer ile Sevcan Saygı, DBP İlçe Eş Başkanı Öznur Evin, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, esnaf H. Habip Öner ve çok sayıda davetli katıldı.

İş yerinin açılış kurdelesini kesen HDP Hakkâri Milletvekili Sait Dede, iş yeri sahiplerini tebrik ettikten sonra kısa bir açıklama yaptı.

Dede, açıklamasında, “Bu iş yerinin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yüksekova’nın toz ve dumanı içerisinde bir nebze de olsa insanların rahatlayabileceği, hem ekonomik hem de sosyal olarak kendilerini rahat hissedebileceği iş yerinin açılması bizleri de sevindirdi” diye konuştu.

İş yeri sahibi Uğur Gürdal ise açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

İş yeri hakkında bilgi veren Gürdal, “ Yüksekova’nın bir ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz bir iş yerini açtık. Yani insanların rahatça konuşabileceği, sohbet edebileceği, keyif yapabileceği bir mekan açmayı planladık. 5 aylık bir süre içinde bu mekânı tasarladık. İnsanların bir kafe ihtiyacını karşılamaya çalıştık. Bunun neticesinde de bu kafeyi açtık. Kafemizde 11 kişi istihdam ediliyor” dedi.

Açılış, verilen tatlı ikramı ile son buldu.

k1-108.jpg

k2-088.jpg

k3-062.jpg

k4-040.jpg

k5-025.jpg

k6-014.jpg

k7-007.jpg

k8-004.jpg

k9-005.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.