Yüksekova'da Dynobil Oto Ekspertiz açıldı

Yüksekova'da Dynobil Oto Ekspertiz açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Dynobil Oto Ekspertiz adlı iş yeri düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

İlçenin Esenyurt Mahallesi İpek yolu Caddesi üzerinde 2. el araba satışı yapan Dynobil Oto Ekspertiz isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine HDP Hakkari Eski Milletvekili Esat Canan, iş adamı Habip Öner ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Esat Canan, Yüksekova’ya böyle bir hizmetin kazandırılmasının çok büyük bir hizmet olduğunu belirterek, “İlçemizde böylesi hizmetlerin kazandırılmasını sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Araçlarını analiz etmek için en yakın yer Van’a gidiliyordu. Bundan böyle sürücülerimiz burada araçlarını gönül rahatlığıyla analiz edebilecektir” dedi.

İş yeri sahipleri Bahattin Polat ve Emrah Korkmaz, açtıkları iş yerinde; araçların boya durum analizi, değişen parça analizi, motor performans analizi, dijital akşam analizi, yıpranma analizi, lastik analizi, boya kalınlık, incelik analizi, diağnostik testi ve sürüş analizini yaparak aracın durumu hakkında bilgi vereceklerini söylediler. Aynı zamanda 2. el araba almayı düşünenlere gerçek bilgi sağlayacaklarını belirttiler.

İş yerlerinde 5 kişinin istihdam edileceği öğrenilirken, açılış sonrası davetlilere ikramda bulunuldu.

a1-087.jpg

a2-067.jpg

a3-044.jpg

a4-036.jpg

a5-024.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.