Yüksekova'da yemek ve taşıma hizmeti denetimi

Yüksekova'da yemek ve taşıma hizmeti denetimi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, okullara hizmet veren yemek fabrikası ve okul taşıma hizmeti veren araçlarda denetim yapıldı.

Yüksekova'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denetim Komisyonu ile Yüksekova Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ortak çalışmasıyla taşıma ve yemek denetimleri yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Ortaokulu, Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kısıklı Köyü İlk ve Ortaokulu, Değerli Köyü İMKB İlk ve Ortaokulu, Esendere İlk ve Ortaokulu, Süstü Köyü ilk ve Ortaokulu, Kuruköy İlk ve Ortaokulu, Gazi İlk ve Ortaokullarımızda denetimler gerçekleştirildi. Servis araçlarının yönetmelik esaslarına uygunluğu ve öğrencilerimizin güvenliği için gerekli şartları taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Ayrıca öğrenciler servis araçlarında olması gereken özellikler ve bu araçlarla yolculuk yapma kuralları hakkında bilgilendirildi. Şoförlerle toplantı yapılarak uyulması gereken kurallar hatırlatıldı" denildi. 

Açıklamada taşıma hizmetinin dışında ilçedeki okullara yemek hizmeti sunan Tat-San Yemek Fabrikası'nın da denetlendiği belirtildi.

Tat-San: Kapılarımız tüm denetimlere, tüm veli ve öğrencilere açıktır

Tat-San Yemek Fabrikası Yetkilisi Nedim Selçuk fabrikalarını denetlemek için gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denetim Komisyonu ile Yüksekova Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, "Yüksekova'nın tek TSE kapsamında üretim yapan, yaklaşık günlük kapasitesi 50 bin olan fabrikamızın kapıları her zaman denetimlere ve halka açıktır. Daha önce de fabrikamıza öğrencileri ile gelen Kamışlı İlköğretim Okulu'na teşekkür ederiz. Öğrenciler biz Yüksekova halkının geleceğidir. Bu konuda gereken her türlü maddi ve manevi desteğimizi esirgemeyiz. Yaptığımız yemeklerle de öğrencilerimizin sağlını gözettiğimizi herkesin bilimesini isteriz. Tüm velilerimizin her zaman gelip fabrikamızı denetleme yetkisi vardır. En iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerini sık yaptıkları denetimlerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.  

denetim2-002.jpgdenetim4-002.jpgdneetim3.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum