Yüksekova'da U14 Milli Takım seçmeleri yapıldı

Yüksekova'da U14 Milli Takım seçmeleri yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürlüğü tarafından, Yüksekova’da 14 Yaş grubu bölgesel milli takım seçmeleri yapıldı.

Erkan Çapraz'ın haberi:

Hava koşulları nedeniyle Yüksekova Belediyesi’nin karşısındaki bir halı sahada gerçekleşen U-14 yaş grubu seçmeleri için Yüksekova Belediyespor Altyapısından 14 yaş grubu 29 futbolcu çift kale maç yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Van bölge temsilcisi Faruk Akıllı, Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, Belediyespor Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mecit Ağırbaş ve kulübün yönetim kurulu üyeleri gözetiminde yapılan seçmeler sonunda performansı ve yeteneği iyi olan futbolcular bölge karmasına katılacak.

TFF bölge Temsilcisi Faruk Akıllı, Yüksekova Haber Portalı muhabirine yaptığı açıklamada, bu seçmelerle Hakkari, Muş, Bitlis ve Van Bölge karmasının oluşturulacağını belirterek, “Bu illerimizden seçilen oyunculardan oluşturacağımız bölge karmasından yetenekli oyuncular seçilecek” dedi.

u143.jpg

Seçmeleri izleyen Yüksekova Belediyespor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, “Yüksekovamızda birçok yetenekli çocuk var. Bizler Yüksekova Belediyespor olarak bu yetenekli oyuncuları keşfetmek ve onları daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugünkü seçmeler de kulübümüzün alt yapısında yer alan 14 yaş grubu oyuncular için bir fırsat. Bu imkanısağlayan Milli Takım ve Türkiye Futbol Federasyonu’na teşekkür ederiz” dedi.

Yüksekova Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlusu Mecit Ağırbaş ise söz konusu seçmelerin her yıl yapıldığını belirterek, “Geçen yıl milli takım alt yapısına 2 kişi gönderdik. Bu yıl ilk etapta bir kişi gönderdik. Bu etapta da inşallah 4-5 kişi daha olur. Tek amacımız buradaki gençleri milli takım veya daha büyük kulüplere gönderebilmektedir. İnşallah Yüksekova’daki birçok gencin hayalini gerçekleştirmiş oluruz. Tek gayemiz budur” dedi.

u142.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.