Yüksekova'da Tübitak Fuarı

Yüksekova'da Tübitak Fuarı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

YÜKSEKOVA - Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarında 40 öğrencinin hazırladığı 10 çalışma sergilendi.

Fuarın açılışına Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Şube Müdürü Naci Deniz, Okul müdürüleri ve öğrenciler katıldı.

Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Öğretmeni ve proje yürütücüsü Hakan Kahveci gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarın geleneksel hale geldiğini söyledi. Projelerin dört ayda hazırlandığını aktaran Kahveci, "Fuar, TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca imzalanan protokol çerçevesinde düzenleniyor. Bütün giderler bu iki kurum tarafından karşılanıyor. 3 yıldır hem bilim fuarı hem de liselerarası proje yarışmasına katılmaktayız. Amacımız Yüksekova’daki öğrencilerimizin içindeki cevheri tüm Türkiye’ye göstermek. Gösterdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz." diye konuştu.

Fuarın 3 ile 5 Mayıs tarihleri arsında devam edeceğini belirten Kahveci herkesi fuarı gezmeye davet etti.

Yüksekova'da Tübitak Fuarı

Yüksekova'da Tübitak Fuarı

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.