Yüksekova'da tiyatro oyununa yoğun ilgi

Yüksekova'da tiyatro oyununa yoğun ilgi

Yüksekova'da Asmin Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan 'Mektup' isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. Oyun, bugün de 19.00'da gösterime sunulacak.

Ömer Oğuz'un haberi

Asmin Sanat Tiyatrosu, ilçedeki tiyatro severler için hazırladığı oyunu tekrar gösterime sundu. Şevki Uçer tarafından yazılan ve yönetmenliğini Zeki Ağralı'nın yaptığı 'Mektup' isimli oyuna Yüksekova'daki tiyatro severler büyük ilgi gösterdi.

Tımarhanedeki 3 kişinin bir günlük muhabbetini içeren oyun; Ersin Atalay, Zeki Ağralı ve Şevki Uçer tarafından oynandı. Tatlı bir komedi havasında geçen oyun, dün akşam Selahattin Eyyubi Kültür Merkezinde sahnelendi.

Oyuna ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür eden oyuncu Ersin Atalay, "Yüksekova'da büyük bir tiyatro sever kitlesi var. Bu tür sanatsal etkinlikler şehrimiz için önemli bir keyif kaynağı oluyor. Bu akşamki oyuna çok kişi katıldı, gelen herkese çok teşekkür ediyoruz. İleri ki tarihlerde çalışmalarımız devam edecek. Oyunu 21 Nisan'da Van Devlet Tiyatrosunda da gösterime sunacağız" dedi.

Oyun, bugün de aynı sahnede ve aynı saatte gösterilecek.

t1-076.jpg

t2-061.jpg

a1-139.jpg

Etiketler : , , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum