Yüksekova’da Teknokent koleji açıldı

Yüksekova’da Teknokent koleji açıldı

İlçenin İpek Yolu Caddesi üzerinde bulunan Yüksekova İtfaiye Müdürlüğü yanında Teknokent Koleji isimli özel okul düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Yüksekovalı iş adamı Habip Öner, Yüksekovalı ileri gelenler ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. 

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Cebrail İrinç okulda “öğrencileri hem hayata hem üniversiteye hazırlayan koçluk eğitim sistemini” benimsediklerini belirterek, “İleriki dönemlerde inşallah bu okul aynı zamanda bir fabrika görevi üstlenip, ilçemizin ekonomik olarak kalkınmasına da katkı sağlayıp istihdam ve iş olanaklarını arttıracaktır.” dedi. 

Okul kurucularından Yıldız Kartal ise, açılış törenlerine katılan herkese teşekkür ederek, okullarında en iyi koşullarda eğitim öğretim verilmesi için bütün imkanlarını kullandıklarını belirtti. 

 Okulun açılış kurdelasının kesilmesinin ardından, davetliler okulu gezdi.

k1-186.jpg

k2-163.jpg

k3-118.jpg

k4-082.jpg

k5-047.jpg

k6-032.jpg

k7-016.jpg

k9-007.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum