Yüksekova'da su kesintisi yaşanacak

Yüksekova'da su kesintisi yaşanacak

Yüksekova’nın tamamını besleyen büyük su deposu olan 500’lük aspes borusunda meydana gelen arıza nedeniyle ilçe genelinde su kesintisi yaşanacak.

İlçenin tamamını besleyen büyük su deposu olan 500’lük aspes borusunda arıza meydana geldi. Vatandaşların haber vermesi üzerine harekete geçen Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı arıza ekipleri, onarım çalışması başlattı. Söz konusu arıza nedeniyle ilçe genelinde su kesintisi yaşanacağı ve akşam saatlerinde arızanın giderilmesinin ardından tekrar ilçeye su verileceği belirtildi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdür yardımcısı İsmet Taşçı, “Sabah saatlerinde bize gelen bilgi doğrultusunda arızanın gerçekleştiği yere geldik. Kırılma ihtimalini göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı başlattık. Daha sonra topladığımız bilgiler neticesinde esnaf ve vatandaşın da iddialarına göre daha önce tamir için sanayiye gelen bir kepçenin deneme kazısı sonucunda kırmış olduğunu tespit ettik. Ekiplerimiz söz konusu kepçenin kime ait olduğunu araştırıyor. Bulduğumuz gibi cezai işlem uygulayacağız. Ayrıca ekiplerimiz şuan çalışmalarına devam ediyor, akşam saatlerinde ilçemize yeniden su vereceğiz” dedi.

1-20190613154230.jpg

2-898.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum