Yüksekova'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Yüksekova'da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Yüksekova'da, 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.

Hükümet Konağının önünde düzenlenen törende Atatürk Anıt'ına çelenk bırakıldı. Ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe geçildi.

Buradaki törende konuşan Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler, bölgede öğretmenlik yapmanın hem zor hem de daha keyifli olduğunu söyleyerek, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Öğretmenler Günü mesajı okundu.

Adaylı sürecini tamamlayan öğretmenlerin yemin töreni yapılırken, öğrenciler tarafından da "Ben Öğretmen Olmak İstiyorum" adlı şiir okundu.

Müzik dinletisiyle devam eden program "En Büyük insan Öğretmen" adlı tiyatro gösterimi sahnelenmesiyle son buldu.

Düzenlenen programa; Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler, 3. Piyade Tümen Komutanı Metin Tokel, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, siyasi parti temsilcileri, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler Katıldı.

o11-001.jpg

o1-020.jpg

o2-016.jpg

o3-015.jpg

o4-007.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum