Yüksekova'da Modelist Kursu Açıldı

Yüksekova'da Modelist Kursu Açıldı

İŞ-KUR ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği meslek edindirme kurslarında Yüksekovalıları meslek sahibi yapmaya devam ediyor.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA - Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde İŞ- KUR ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bayanlara yönelik modelist kursu açtı. İmam Hatip Orta Okul'nda kurulan kursun açılışına Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Halk Eğitim Müdürü Recep Yağan ve kurum amirleri katıldı.

ic-2-034.jpg

Kaymakam Çenet açılan yeni kursun önemine değinerek; "Bu tür kursların özellikle bayanlara yönelik kursların ilçemize faydası olacağını düşünüyoruz. Bundan sonraki aşamalarda daha çok kursun açılmasını temenni ediyoruz. Bu tür etkinliklere elimizden gelen katkıyı sunacağız. Kursa katılan arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi

Kurs hakkında bilgi veren Halk Eğitim Müdürü Yağan ise, "mesleki ve teknik eğitime olan ilginin artırılması, yaygın eğitim kurumlarının toplum ile iş dünyası ilişkilerinin geliştirilmesi öncelikli hedefimizdir. Farklı meslek dalalrında da kurslar açmak istiyoruz. Kadınlarımızın kurs eğitimöinden sonra meslek sahibi olmalarını temenni ederiz" dedi. 

 

 

ic-3-014.jpg

wss.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.