Yüksekova'da mahallelere çöp konteynerleri bırakıldı

Yüksekova'da mahallelere çöp konteynerleri bırakıldı

Yüksekova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki mahallelere çöp konteynerleri bırakıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yüksekova Belediye Başkanlığı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne hibe olarak gönderilen çöp konteynerlerinin tamamı, Temizlik İşleri Müdürlüğüne teslim edildi. Konteynerler, bugün Yüksekova Belediye Başkanlığının talimatı ve muhtarların desteğiyle mahallelerde belirlenen yerlere yerleştirildi.

Dağıtım işlemini Yüksekova Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş ve Belediye Meclis Üyeleri yerinde takip etti.

Açıklama yapan Yüksekova Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş, “Bir kentin temizliği belediyelerin başlıca görevleri arasındadır. Yaşadığımız şehir hepimizin. Bu amaçla, daha temiz ve yaşanılır bir Yüksekova için üzerimize düşen vatandaşlık görevini de yerine getirmeliyiz. Bir şehri temizlemek için önce sokağımızı temizlemeliyiz. Böylelikle hem sokağımızı temizleyen temizlik görevlilerimizin işlerine kolaylık sağlamış, hem de daha temiz bir kentte yaşamış oluruz. Temizlemenin birinci görevi kirletmemektir. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek, şehrimize sahip çıkmalarıdır. Bugün konteyner dağıtımına Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarımızın da desteği ile başlamış bulunmaktayız. Tüm mahallelerimize bu çalışmayı yürüteceğiz” dedi.

c1-062.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum