Yüksekova'da liseler arası bilgi yarışması

Yüksekova'da liseler arası bilgi yarışması

Yüksekova'da liseler arasında bilgi yarışması yapıldı. Düzenlenen yarışmada birinci olan takım, Hakkari'de yapılan yarışmada ilçeyi temsil edecek.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova'da her yıl ‘Kim Bilir’ sloganıyla düzenlenen bilgi yarışmasının ikincisi yapıldı. Liseler arası yapılan yarışmaya 12 lise katılırken, ilçe birinciliği için yarışılan yarışmada heyecanlı anlar yaşandı.

Yüksekova Gençlik ve Spor Merkezinde yapılan yarışmada, öğrencilere Genel Kültür, Tarih (İslam ve Türk Dünya Tarihi), Sanat Tarihi, Edebiyat, Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Konular, Görsel Sanatlar, Müzik, Sayısal Mantık ve Spor Kültürü’ konularından seçmeli sorular yöneltildi.

Yarışmanın sonunda; İsmet Alkan Anadolu Lisesi birinci olurken, Şemsettin Onay Anadolu Lisesi ikinci, Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.

Yarışmanın sonunda Yüksekova Haber Portalı'na açıklama yapan Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz, yarışmada kazanan üç lisenin Hakkari'de yapılacak yarışmada Yüksekova'yı temsil edeceklerini söyledi.

k1-154.jpg

k2-133.jpg

k3-101.jpg

k4-069.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.