Yüksekova’da 'kadın temalı' resim ve fotoğraf sergisi

Yüksekova’da 'kadın temalı' resim ve fotoğraf sergisi

Yüksekova’da Sosyal Etkinlik ve Kültür Derneği ile Kadınlar Toplum Destekleme Derneği tarafından kadın konulu resim, fotoğraf yarışması ve sergisi düzenlendi.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Etki ve Kültür Derneği ile Yüksekova Kadınları Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, kadın temalı resim ve fotoğraf yarışması düzenlenirken, yarışmaya giren fotoğraf ve resimler için sergi açıldı.

Toplam 4 farklı dalda yapılan yarışma ve sergiye 85 kişi katıldı. Fotoğraf ve resimleri seçilen 4 kişiye ödülleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenecek etkinlikte verilecek.

Yüksekova Haber Portalı’na açıklama yapan Yüksekova Sosyal Etkinlik ve Kültür Derneği Başkanı Esengül Pınar Özcan, “İlçemizde gençlerimizin spor alanında çok başarılı olduğunu biliyoruz. Bizler de gençlerimiz için sanat anlamında da çağrı yaparak bir farkındalık oluşturduk. Yüksekova Kaymakamlığımızın desteğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü teması olarak bu yarışması ve sergiyi düzenledik. 85 kişinin katılımıyla düzenlediğimiz yarışmada dört dalda birinci olan fotoğraf ve resimleri belirledik. Gençlerimizi bir arada toplamış olduk. Etkinlik sonucundan çok memnun olduğumuzu belirtirip katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Yağlı boya dalında Bilal Kara, karışık teknikli dalda İhsan Altıntaş, fotoğraf dalında Derya Taşar, kara kalem dalında Hamit Altıntaş birinci oldu” dedi.

Sergiye yarışmacılar ile çok sayıda kişi katılırken, katılanlara da kokteyl ikram edildi.

se1-003.jpg

se2-002.jpg

se3-001.jpg

se4-001.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.