Yüksekova’da hemşireler günü kutlandı

Yüksekova’da hemşireler günü kutlandı

12 Mayıs Hemşireler Günü Yüksekova Devlet Hastanesi tarafından hemşireler ve hastane yönetiminin katılımıyla kutlandı.

Metro Cafede düzenlenen kutlamaya Hakkari Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Hakan Türk, Yüksekova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Şen Yüksekova Sağlık Hizmetleri Müdürü Beyan Bülbün, hemşireler ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yüksekova Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Beyan Bülbün, “Sağlık hizmeti insan oğlunun geçmişinden bugüne süre gelen temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir vazifedir. Sağlık çalışanları da bu kutsal vazifeyi ifa eden kişiler oldukları için önemleri gün geçtikçe artmış, vaz geçilmez bir meslek haline gelmiştir" dedi.

Her meslek grubunun bir takım zorlukları olduğunu belirten Bülbün, “Bizi diğer meslek grubundan ayıran en önemli faktör insan sağlığı ile uğraşmamızdır. Sağlık hizmetleri bir ekip hizmetidir. Bizler sağlık ekiplerinin temel taşlarını oluşturuyoruz. Bu zor şartlarda göstermiş olduğunuz özverli ve fedakar çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.

Günün anlam ve önemine değinen Yüksekova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Şen, “Sağlık bir ekip işi, sizlere düşüyor hastalarla sizler uğarışıyorsunuz. Hastalara genelde siz hemşireler uğarışıyorsunuz sizlerin eğemeği çok hepinizin günü kutlu olsun" şeklinde konuştu.

Program daha sonra canlı müzikle devem etti.

s1-092.jpgs2-064.jpgs3-039.jpgs4-019.jpg

s5-008.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.