Yüksekova'da HDP'nin seçim çalışmaları sürüyor

Yüksekova'da HDP'nin seçim çalışmaları sürüyor

HDP'nin Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki seçim çalışmaları sürüyor.

HDP Hakkari Milletvekili adayı Sait Dede, DTK Eş Başkanlık Divanı üyeleri Dilek Adsan, Selim Sadak, HDP PM Üyesi Nurettin Turgut, HDP-DBP İlçe örgütlerinin yöneticileri ilçeye bağlı Kilimli (Member) köyünü öğlen saatlerinde ziyaret etti. Köylüler HDP’lileri köyün girişinde coşku ile karşıladı.

HDP'liler slogan, alkış ve zılgıtlar eşliğinde köy meydanına doğru yürüyüşe geçti. Burada yapılan selamlaşmanın ardından kısa bir açıklama yapan HDP adayı Sait Dede gittikleri her köyde tekrarladıkları, "Biz oyunuzun rengini biliyoruz biz sizden fikir almaya geliyoruz" sözünü yinelediğini belirterek, "Bu coşku ve iradeniz gerçekten bize inanılmaz derecede moral ve mücadele azmi veriyor. Bu gün küçük çocuktan tut 70 yaşındaki yaşlıların göstermiş olduğu sevgi yürüdüğümüz yolun ne kadar doğru olduğunu bize gösteriyor" dedi.

Köyden ayrılan HDP'lilerin önü köy çıkışında çocuklar tarafından halay teklif edilerek durduruldu. Çocukların bu isteğine karşın HDP'liler araçlarından inerek birlikte halay çektiler. Köy ziyareti çekilen halay, zılgıt, slogan ve alkışlar arasında son buldu.

whatsapp-image-2018-06-10-at-18.56.18.jpeg

whatsapp-image-2018-06-10-at-18.56.07.jpeg

whatsapp-image-2018-06-10-at-18.56.09.jpeg

whatsapp-image-2018-06-10-at-18.56.17.jpeg

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum