Yüksekova'da "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında fidan dikildi

Yüksekova'da "Geleceğe Nefes Ol" kampanyası kapsamında fidan dikildi

Yüksekova ilçesinde "Milli Ağaçlandırma Bayramı" kapsamında bin fidan toprakla buluşturuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda "Geleceğe Nefes Ol" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Suüstü Köyü (Şakitan) yakınlarında etkinlik düzenlendi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıldan bu güne ağaç dikme seferberliği başlatıldığını söyledi.

İlçenin geleceği için önemli bir alanda fidan dikimi gerçekleştirdiklerini belirten Doğramacı, "Vatandaşlarımızla beraber inşallah bambaşka bir yere kavuşacağız. Çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Onlar büyütecekler. Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu.

Programa, Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdoğan Dur, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, kurum amirleri, TEMA Vakfı temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

fidan3.jpg

fidan4.jpg

fidan5.jpg

k1-193.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum