Yüksekova’da emlak piyasasında hareketlilik

Yüksekova’da emlak piyasasında hareketlilik

Yüksekova’da ilkbaharın gelmesiyle birlikte emlak piyasasında belli bir hareketliliğin yaşandığı açıklandı.

Ömer Oğuz'un haberi

İlçede havaların ısınması ile birlikte emlak piyasasında da belli bir hareketliliğin yaşandığını ifade eden Zafer Emlak yetkilisi Arif Uzunköprü, önümüzdeki yaz mevsiminde özel sektör yatırımcılarının ciddi istihdam projelerine sahip olduğu açıkladı.

Konu ile ilgili Yüksekova Haber Portalı’na bilgi veren Uzunköprü, “Baharın gelişi ile birlikte ilçemiz Yüksekova'da beliren inşaat hareketliliği ve yeni yatırımlarla ilgili hızlanması, emlak şubelerimizde talep yoğunluğu oluşturdu. Bu yoğunluk, ilçemizden çıkan sermayenin yeniden geri gelmesi demektir ve geleceğimiz açısından da umut vericidir. Son bir haftada açılan iş yerleri, yapımı süren binalar, müracaatlarla yapılması planlanan 5 yıldızlı oteller, canlılığın en büyük belirtileridir. Güzellik salonları, cafeler, bahçeler, sosyal yaşamımızın renkli bir havaya bürünmesini sağlamıştır. Bu bağlamda ilçemize yatırım yapmak isteyen yatırımcıların çok daha rahat olacağını düşünüyoruz” dedi.

Emlakçılar olarak yatırımcılarla beraber hareket etmeye hazır olduğunu ifade eden Uzunköprü, bilgi ve birikimlerini paylaşmak istediklerini belirtti.

Uzunköprü, son olarak “Yüksekova’nın kalkınması için elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum