Yüksekova’da elektrik sorunu bitmiyor!

Yüksekova’da elektrik sorunu bitmiyor!

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesine bağlı Kışla Mahallesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri mahalle sakinlerini mağdur ediyor.

İlçede geçen seneden beridir başlayan alt yapı çalışmaları sürerken ilçe genelinde bazı mahallelerde su ve elektrik kesintileri yaşanıyor. Belli aralıklarla yaşanan kesintiler vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Hava sıcaklıklarının yüksek olmasının yanı sıra, ilçede yaşanan su ve elektrik kesintileri vatandaşları ciddi anlamda zorluyor.

Yüksekova Haber Portalı’na konuşan Sedat Korkmaz isimli vatandaş, yaz kış demeden elektrik sorunları yaşadıklarını söyledi.

Kışla Mahallesinde ikamet eden Korkmaz, yaşanan durumdan psikolojik olarak da olumsuz etkilendiklerini belirterek, “Ben engelli bir vatandaşım. Nedir bu elektrikten çektiğimiz. Sinirlerimiz bozuldu, her gün sabah 05.00 ile 10.00 arası elektrikler kesik. Diğer saatlerde ise sürekli gelip gidiyor. Yetkililere ulaşamıyoruz. Elektrik arıza hattını günde 4 5 kere arıyoruz. Bu memleketin bedeli bu kadar ağır mı? Yetkililerden bu sorunu bir an önce gidermelerini istiyoruz” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.