Yüksekova'da belediyenin kar temizliği trafiği kilitledi

Yüksekova'da belediyenin kar temizliği trafiği kilitledi

Yüksekova Belediyesi akşam yapılması gereken detaylı kar temizliği çalışmasını gündüz yapınca şehir trafiği alt üst oldu.

Yüksekova'da önceki gün başlayan kar yağışı devam ediyor. Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde kar temizleme çalışması başlatıldı. 

Birçok iş makinesi ile aynı anda yapılan kar temizleme çalışması sırasında cadde üzerinde araçlarını park eden vatandaşların araçlarını kaldırmaları için hem belediye anons merkezinden, hem de zabıta ve trafik polisi araçlarından saatlerce anonslar yapıldı. Ancak çarşı merkezinin en yoğun olduğu saatlerde çalışmaların başlatılması ve vatandaşların işleriyle meşgul olması nedeniyle cadde üzerindeki araçların kaldırılmaması temizlik ekiplerine zor anlar yaşatırken yapılan sürekli anonslar ve araç sahiplerinin duyması için üst üste saatlerce çalınan sirenler vatandaşların tepkisine neden oldu. Belediye Zabıta ekipleri kilitlenen trafiği açmak için yoğun çaba sarf etti.

GECE YAPILMASI GEREKEN TEMİZLİK ÇALIŞMASI GÜNDÜZ YAPILINCA...

Gece saatlerinde yapılması gereken cadde temizliğinin gündüz saatlerinde yapılması nedeniyle aynı zamanda Yüksekova-Şemdinli karayolu olan Cengiz Topel Caddesinde trafik tek yönlü kontrollü şekilde sağlanmaya çalışıldı. Bu esnada uzun araç kuyrukları oluşurken sürücüler ve yolcular uzun süre yolun açılmasını beklemek zorunda kaldı.

Saat 13.30'da başlayan çalışma saat 17.00'ye kadar devam ederken caddede tüm ikazlara rağmen kaldırılmayan park halindeki araçlar, caddedeki araç ve yaya yoğunluğu ile devam eden kar yağışını göz önünde bulunduran ekipler çalışmaya ara vermek zorunda kaldı.

img_4134.jpg

_y2a6273-001.jpg

_y2a6272.jpg

img_9151.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum