Yüksekova'da bayram öncesi trafik uygulaması

Yüksekova'da bayram öncesi trafik uygulaması

Polis ve jandarma ekipleri Yüksekova'da trafik uygulaması yaptı. Uygulamaya ilçe kaymakamı da katılarak sürücülere bilgilendirmede bulundu.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri ile Jandarma Trafik Ekipleri Cengiz Topel Caddesinde trafik uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada, bayram arifesinde oluşacak trafik yoğunluğunda sürücülerin dikkatli olması istendi.

Uygulamaya Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler de katıldı. Sürücülere uyarılarda bulunan Kaymakam Kendüzler, trafik kurallarını içeren el broşürleri dağıttı. Sürücüler ile araçlarda bulunan vatandaşların Ramazan Bayramını da kutlayan Kendüzler, başlatılan uygulama ile ilgili gazetecilere bilgi verdi.

Yüksekovalıların trafik kurallarına genellikle uyduğunu ifade eden Kendüzler, “31 Mayıs’tan itibaren, bayram tatili süresince uygulanan trafik kontrollerini, trafik uygulamalarını yerinde gördük. Vatandaşlarımızın çoğunlukla trafik kurallarına uyduğunu görüyoruz. Sadece 2019 yılında Yüksekova’da trafik kazalarında 1 ölümlü 33 tane de yaralamalı trafik kazası meydana gelmiştir. Biz bu uygulamayı hem denetim amaçlı hem de vatandaşa farkındalık yaratmak için yaptık. Başta İçişleri Bakanımız Türkiye genelinde olmak üzere, bizler de ilçelerde bu uygulamanın takipçisiyiz” dedi.

Kaymakam Kendüzler'e İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Ahmet Ayvaz ve İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş eşlik etti.

t1-084.jpg

t2-066.jpg

t3-049.jpg

t4-031.jpg

t5-020.jpg

t6-015.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.