Yüksekova’da ‘Baklavacı Fuat Usta’ açıldı

Yüksekova’da ‘Baklavacı Fuat Usta’ açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ‘Baklavacı Fuat Usta’ isimli iş yeri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçenin İpek yolu Caddesi üzerinde bulunan Denizbank yanı üzerinde Baklavacı Fuat Usta isimli bir iş yeri açıldı.

Açılışa; Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Kepenek, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş,İş Adamı Teoman Zeydan, Eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir , esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, iş yeri sahiplerini tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakam Doğramacı, “Tatlı ile başladık. Tatlı bir şekilde devam edecektir.Yüksekova'da değişim ve dönüşüm projesine girmiş bulunduk. İlçemizde bu gibi açılışların arttırılması gerekir.Bütün yatırımcılarımızın ve iş adamlarımız, daha güzel bir Yüksekova için bu yatırımların sayılarını arttırılmasını istiyoruz. Bugün Fuat Usta ile başladık. Yarın birçok iş adamlarımızla bu görmüş olduğunuz İpek yolu ve Cengiz Topel Caddesi yeni açılacak cazibe merkezileri inşallah hep beraber kurarız. Çünkü bu şehrin sahibeleri bizleriz. Bizler sahip çıkarsak şehrimiz güzel olacak. Bizler sahip çıkmazsak hiçbir zaman bir şehrimiz olmayacak. İnşallah sahip çıkacak insanlarımızın sayıları artar. Bu vesile ile Fuat Ustayı tebrik ediyorum.” dedi.

İş yerinlerinde 30 personelin istihdam edeceklerini ifade eden iş yeri sahibi Fuat Erdil, Yüksekovalılara en güzel hizmeti vermeye çalışacaklarını dile getirerek, açılışa katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

ac1.jpg

a1-205.jpg

a2-172.jpg

a4-096.jpg

a5-056.jpg

a7-027.jpg

a8-015.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum