Yüksekova’da Almira halı dünyası açıldı

Yüksekova’da Almira halı dünyası açıldı

İlçenin 23 Nisan Caddesinde bulunan Derinsu iş merkezinde, Bahattin Çapa ve Tuğrul Koşar ortaklığıyla Almira halı dünyası açıldı

Açılışa, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç katıldı.

Türkiye genelinde 13 şubesi bulunan Almira halı dünyası 14’üncü şubesini birçok ürünle Yüksekova’da açarak hizmete sundu. Açılışa özel ilk 30 müşteriye bedava halı verilecek.

İş yeri sahiplerinden Bahadır Çapa, "İş yerimizde binden fazla ürün ve her bütçeye uygun halılar var. Çocuk odası, mutfak halısı, yolluk, saçaklı yuvarlak halı gibi özel ürünlerimizde bulunmaktadır. Vatandaşlarımız fiyatlarımızı ve ürünlerimizi gördükten sonra kaliteyi anlayacaklardır. 100 TL’den başlayan fiyatlarımızla tüm halkımızı bekliyoruz." dedi.

r1-034.jpg

r2-027.jpg

r3-022.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.