Yüksekova'da 19 Mayıs kutlamaları

Yüksekova'da 19 Mayıs kutlamaları

Yüksekova Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan tören, Selahattin Eyübbi kültür merkezinde devam etti.

Kutlamaya Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Dündar Şahin Güngör, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Mithat Öz, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kurtoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Atakan Coşkun ile Kurum ve Kuruluş Temsilcileri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı TOKİ Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Kenan Canan yaptı. Konuşmanın ardından şiirler okundu. Daha sonra Yüksekova Belediyesi Kültür merkezi erbane eşliğinde müzik dinletisi yaptı.

19 Mayıs Atatürk’ü anma ve spor bayramı kapsamında, 16 gün süren kurumlar arası futbol turnuvasında finalist olan Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon olmuştu. Şampiyonluk kupasını İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı verdi. Değişik dallarda dereceye giren öğrencilere de ödüller verildi.

Tören halk oyunları gösterisiyle son buldu.

yuksekova-19-mayis-etkinligi.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.