Yüksekova’da 15 Temmuz programı

Yüksekova’da 15 Temmuz programı

Yüksekova’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle kaymakamlık tarafından yemek programı düzenlendi.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Polis Evinde düzenlenen programa Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Yüksekova Ağır Ceza Reisi Refik Ay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, Garnizon Komutanı Piyade Albay Barış Ateş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Gürler, kurum amirleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, “Bugün 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümüdür. Bu vesileyle devletimiz bugünü Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak ilan etti. Bizler de bu kapsamda sabah şehitlerimizin kabrini ziyaret ettik. Şehit ailelerimizden bazılarını ziyaret ettik. Şimdi de siz şehit yakınları ve gazilerimizle birlikteyiz. Bizim davetimizi kırmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Akşam da programımız demokrasi yürüyüşümüz Hükümet Konağı önündeki programlarla gece saatlerine kadar devam edecektir. Sadece Yüksekova değil ülkemizin her yerinde aynı şekilde bu hain darbe girişimine vatandaşlarımızın kahramanca karşı koyuşu ve neticede milli birliğini göstermesi her yerde kutlanmaktadır, şehitlerimiz anılıyor. Ben de bu vesile ile geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Hakkari, Çukurca, Şemdinli ve Derecik'de de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle çeşitli programlar düzenlendi.

s1-157.jpg

s2-124.jpg

s3-080.jpg

s4-044.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.