‘Yüksekova Yeniden Yapılandırma’ projesi ödül aldı

‘Yüksekova Yeniden Yapılandırma’ projesi ödül aldı

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Projem Türkiye’ yarışmasında Kamu Hizmetlerinin Geliştirilmesi dalında, Yüksekova Belediyesi’nin ‘Yüksekova Yeniden Yapılandırma’ projesi ödüle layık gö

Yüksekova Belediyesi’nin ‘Yüksekova Yeniden Yapılandırma’ adı altında ilçede yapılan altyapı, asfalt ve dere gibi çalışmalarının olduğu proje ödüle layık görüldü.

Ankara Cermodern sergi salonunda yapılan törende ödül kazanan Yüksekova Belediyesi, ödülünü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldı.

Ödülü teslim alan Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, “İçişleri Bakanlığımız tarafından düzenlenen Projem Türkiye yarışmasında çalışmalarımız ödüle layık görüldü. Özellikle İçişleri Bakanlığımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Eski Kaymakamımız Sayın Mahmut Kaşıkçı’ya, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne, Karayolları Genel Müdürlüğüne, desteklerinden dolayı Hakkari Valiliğine, belediye çalışma arkadaşlarımıza ve yaptığımız bu çalışmalarda sabır ile sağduyulu bir şekilde çalışmalarımıza destek sunan bütün Yüksekovalı hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

p1-026.jpg

p11-002.jpg

p2-015.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum