Yüksekova ve Şemdinli'de 19 Mayıs kutlandı

Yüksekova ve Şemdinli'de 19 Mayıs kutlandı

Yüksekova ve Şemdinli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ecevit Bay'ın haberi

Şemdinli'deki kutlamalar, ilçenin kapalı spor salonunda yapıldı. Kutlamalarda; jimnastik hareketleri, dans gösterisi ve halk oyunu gösterisi yapıldı. Öğrencilerin 19 Mayıs ile ilgili şiirleri okunması ile süren program, etkinlikler kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, 34. Hudut Tugay Komutanı Vekili Yarbay Adem Özdemir, Belediye Başkanı Tahir saklı, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Terzioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kanyer, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yüksekova'da ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçedeki birçok okulda ve Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde etkinlikler yapıldı.

s1-145.jpg

s2-115.jpg

s3-075.jpg

s4-042.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.