Yüksekova ve Hakkari'de Zülküf Gezen açıklaması

Yüksekova ve Hakkari'de Zülküf Gezen açıklaması

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Örgütü ile Yüksekova İlçe Örgütü önceki gece Tekirdağ 2 No’lu F Tip’inde yaşamına son veren Zülküf Gezen için basın açıklaması yaptı.

YÜKSEKOVA

Zülküf Gezen'e ilişkin HDP Yüksekova ilçe binasında yapılan açıklamaya parti yöneticilerinin yanı sıra belediye eşbaşkan adayları ve Barış anneleri katıldı.

Açıklamayı okuyan HDP İlçe Eşbaşkanı Hüsnü Beşer, daha fazla ölümün yaşanmaması noktasında tüm kesimleri tecride karşı duyarlı olmaya çağırdı.

hkr-18-03-2019-hdp-gezen-aklamasi.jpeg

HAKKARİ

Zülküf Gezen Hakkari'de yapılan basın açıklamasıyla anıldı. HDP İl binasında yapılan açıklamaya HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, HDP PM Üyesi Zahide Besi, HDP ve DBP  il yöneticileri, Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş ve Cihan Karaman katıldı.

Açıklama yapan HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, Zülküf Gezen'in tecridin kaldırılması talebiyle yaşamına son verdiğini belirterek “Arkadaşımıza Allahtan rahmet ailesine ve dostlarına da sabır diliyoruz” dedi. Açıklama "Şehit Namirin" sloganlarıyla sona erdi.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.