Yüksekova Suüstü (Şakitan) köyünde karda karne halayı

Yüksekova Suüstü (Şakitan) köyünde karda karne halayı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi İMKB Suüstü İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri karne günü düzenlenen şölende karlar üzerinde saatlerce halay çekti.

ERKAN ÇAPRAZ / YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Hakkari’nin Yüksekova ilçesine 10 kilometre mesafede bulunan Suüstü (Şakîtan) köyünde bulunan İMKB Suüstü İlköğretim Okulu öğrencileri bugün karnelerini aldıktan sonra okul yönetimi tarafından düzenlenen şölende havanın sıcaklığından yararlanarak karlar üzerinde öğretmenleri ile birlikte saatlerce halay çekti.

haberinfoto.jpg 

Okul öğrencileri birinci dönemin stresini, şölende sahne alan Koma Hewdeng’in Kürtçe ve Türkçe şarkıları eşliğinde saatlerce halay çekip dans ederek attı.

Şölende bir konuşma yapan Okul Müdürü Şahabettin Özdil birinci dönemde başarılı olan öğrencileri kutlayarak ikinci dönemde tüm öğrencilerin daha büyük başarılara imza atmalarını diledi. Okul yönetimi olarak öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim görmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Özdil, “Sizler yarınlarımızın umudusunuz. Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte öğrencilerimize kaliteli bir eğitim sunmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Özdil’in konuşmasının ardından birinci dönemde üstün başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum