Yüksekova Mesleki Eğitim Merkezinden duyuru

Yüksekova Mesleki Eğitim Merkezinden duyuru

Mesleki Eğitim Merkezlerinde geçmiş yıllarda "Kalfalık Ustalık" belgesi alanlar, "Lise Diploması" alabiliyor. Yüksekova Mesleki Eğitim Merkezi, uygulamayla ilgili son başvuru süresini hatırlattı.

Yüksekova Mesleki Eğitim Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca Ağustos ayında uygulamaya konulan ve 16 ekim tarihinde başvuru süresi bitecek olan 'Ustalık ve kalfalık' belgesi almış veya mesleki eğitim merkezinde okumaya devam eden fakat diploma programına dahil olmayan kişilerin, telafi dersler ile meslek lisesi diploması sahibi olabileceklerini sağlayacak düzenlemeye ilişkin duyuru yaptı.

Duyuruda, Mesleki Eğitim Merkezinde okuyarak mezun olmuş, fakat diploma programına dahil olmayarak kalfalık ve ustalık belgesi almış kişilerin artık telafi dersler ile lise diploması alabilecekleri belirtilerek söz konusu düzenlemeden yararlanmak isteyen vatandaşların 16.10.2020 tarihlerine kadar Yüksekova Mesleki Eğitim Merkezi'ne başvurmaları istendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.