Yüksekova Kızılay Şubesinden teşekkür plaketleri...

Yüksekova Kızılay Şubesinden teşekkür plaketleri...

Yüksekova Kızılay Şubesi, Ramazan ayında düzenledikleri yardımlaşma kampanyasına destek verenlere teşekkür plaketi verdi.

Ömer Oğuz'un haberi

Kızılay Yüksekova Şubesi, Ramazan ayında düzenledikleri 'her gün 500 kişiye yemek' kampanyasında kendilerine destek verenlere teşekkür plaketi verdi.

Bu kapsamda; Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, İlçe Müftüsü Şakir Şahin, Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi müdürü Ferzende Göç, Fatımatüz Zehra Camisinin Kuran Kursu Hocası Alahattin Aydın, Kaymakamlık Yazı İşleri müdürü Akif Arslan, Ova Yaşam Alışveriş Merkezinin müdürü Orhan Aydın, Full X Hediyelik Mağazası sahibi Cemal Salim, Öz Elçiler Gıda sahibi Harun Öz Elçi ve Doğadan Organizasyon Yemek sahibi İdris Yaşar’a teşekkür plaketi teslim edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kızılay Yüksekova Şube Başkanı Yılmaz Göksal, "Kızılay Yüksekova Şubesi olarak bu programa bağlı kalarak, günlük 500 kişilik iftar yemekleri hazırlanılmış halka açık şekilde sunulmuştur. Ayrıca bazı öğrenci yurt ve kurslarımıza da yemek verilmiştir. Kızılay Yüksekova Şubesi olarak Ramazan'da bir ilki gerçekleştirdik. İmkanlar çerçevesinde bu ve benzeri sosyal faaliyetleri geleneksel hale getirmektir. Bu tür faaliyetler ile hedefimiz, ihtiyaç sahiplerine ulaşması için tüm gönüldaşlarımız ile el birliği ile katkı vererek şubemizin tecrübesini ve kaynaklarını büyütmek, büyütürken de toplumsal ihtiyaçları karşılamaktır" dedi.

"Kurban bayramı için de hazırlıklarımız başladı"

Kızılaycılığın gönüllülük esasından gücünü aldığını belirten Göksal, "Kızılay Yüksekova Şubesi olarak Kurban bayramına da hazırlıklarımız başladı. Temennimiz yerelde varlığımız ile beraber halkımızın desteğini esirgemeyecekleri, güvenilir bir adresleri olduğu bilinmesini isterim" diye konuştu.

k1-180.jpg

k2-157.jpg

k3-113.jpg

k4-079.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.