Yüksekova Kaymakamı Kendüzler, okulları ziyaret etti

Yüksekova Kaymakamı Kendüzler, okulları ziyaret etti

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, ilçe merkezine bağlı belde ve köy okullarını ziyaret etti.

YÜKSEKOVA HABER PORTALI

İlk olarak ilçeye 16 kilometre uzaklıkta bulunan Suüstü Köyü İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Kendüzler, burada okul öğretmenleri tarafından karşılandı.

Sınıfları gezen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Kendüzler, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi.

Ardından Büyükçiftlik Beldesine geçen Kendüzler, burada Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ve Büyükçiftlik İlk ve Ortaokulu öğretmenleri tarafından karşılandı. 

Burada okulu gezip öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Kendüzler,  "Yüksekova Geleceğini Kodluyor" projesinin uygulandığı Büyükçiftlik Beldesi Anaokulu'ndaki öğrencilerle bir araya geldi.

Öğretmenlerden proje hakkında bilgi alan Kendüzler, öğrencilerin kodlamayla ilgili gelişimlerini izlerken, çocuklara hediyeler dağıttı.

Kaymakam Kendüzler’e; Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, İlçe Emniyet Müdür vekili Veli Göçmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, şube müdürleri ve kurum amirleri eşlik etti.

k1-133.jpg

k2-109.jpg

k3-080.jpg

k4-054.jpg

k5-033.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.