Yüksekova Haber'in ‘Sen de bir öğrenci giydir’ kampanyasında 200 öğrenci giydirildi

Yüksekova Haber'in ‘Sen de bir öğrenci giydir’ kampanyasında 200 öğrenci giydirildi

Bir ay önce başlatılan ‘Sen de bir öğrenci giydir’ kampanyası devam ediyor. Şu ana kadar kampanya dâhilinde yaklaşık 200 öğrenciye okul kıyafeti, mont ve ayakkabı verildi.

Yüksekova Haber Portalı’nın her sene düzenlediği ‘Sen de bir öğrenci giydir’ kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

Bir ay önce başlatılan kampanya çerçevesinde şu ana kadar yaklaşık 200 öğrenciye yardım sağlandı.

Kampanya kapsamında ilkokul, ortaokul ve liseye giden maddi durumu kötü olan öğrencilerin okul kifayetleri, mont ve ayakkabı ihtiyaçları sağlanıyor.

‘KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR’

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Yüksekova Haber Portalı Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Erkan Çapraz, kampanyanın halen sürdüğünü ifade ederek, "Kampanyanın ilk ayında yaklaşık 200 öğrenciye okul kıyafeti, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri ulaştırmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Okurlarımızın gönderdiği yardımlar Gazeteci arkadaşımız Ömer Oğuz’un koordinasyonuyla okul yönetimleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. Yüksekova Haber İnternet Sitesi olarak sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Kısıtlı imkanlarımızla bir yandan gazetecilik mesleğimizi icra ederken bir yandan da sosyal sorumluluk projeleri, kampanyaları geliştiriyoruz" dedi.

“BÖYLE BİR KAMPANYADA BULUNMAM GURUR VERİCİ”

Çok sayıda öğrencinin halen giyecek ayakkabısının olmadığını ifade eden kampanya sorumlusu Gazeteci Ömer Oğuz ise, "Kampanyamız kapsamında 1 aydır gelen yardımları gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Kampanyamıza ilgi beklediğimizin üzerinde gerçekleşiyor. Ama halen birçok yardıma ihtiyacımız var. Çünkü çok sayıda öğrencinin giyecek ayakkabısı bile yok. Destek sunan herkese öğrenciler adına teşekkür ederiz. Böyle bir kampanyada yer almak da gurur verici" dedi.

KAMPANYANIN DETAYLARI...

y1-304.jpg

y2-244.jpg

y3-153.jpg

y4-088.jpg

y5-051.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.