Yüksekova: Genç sporculara malzeme desteği

Yüksekova: Genç sporculara malzeme desteği

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nun 4 Şubat'ta düzenlediği müsabakalarda dereceye giren öğrencilere spor eşyaları verildi.

Ömer Oğuz'un haberi

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nun 4 Şubat'ta Antalya'da düzenlediği organizasyonda önemli başarılar elde eden Yüksekova'lı 12 genç sporcuya spor malzemeleri verildi. Malzeme desteği, Ova Yaşam Alışveriş Merkezi tarafından sağlanırken; öğrencilere hediyeleri, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ile Ova Yaşam Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın verdi.

Öğrencilerin spor alanına yönelmelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Ova Yaşam Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, "Hem eğitim alanında hem de spor alanında böyle başarı elde eden öğrenci görünce çok mutlu oluyoruz. Bizler onlar ile gurur duyuyoruz. Öğrencilerimize her zaman en iyi desteği vermemiz gerekiyor. Başarılı olan tüm genç sporcularımızı kutluyorum" dedi.

t1-071.jpg

t2-056.jpg

t3-042.jpg

t4-027.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum