Yüksekova Final’de kayıtlar sürüyor

Yüksekova Final’de kayıtlar sürüyor

Yüksekova Final Özel Öğretim Kursu ve Yüksekova Limit’ten yapılan açıklamada kayıtların halen devam ettiği belirtilirken, kurumla da ilgili bilgiler verildi.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren Yüksekova Final Özel Öğretim Kursu ve Yüksekova Limit'te kayıtlar devam ediyor.

Kurum ile ilgili bilgiler veren kurum sahibi Sinan Özdil, eğitimde tek hedeflerinin öğrencilerin ilgi ve istekleri doğrultusunda onları yetiştirmek ve yönlendirmek olduğunu söyleyerek, bu başarıyı kolektif çalışmaya borçlu olduklarını söyledi.

Özdil şöyle konuştu:

“Eğitimde başarıyı yakalamanın ve ilerlemenin temelinde öğretim yöntem ve tekniklerinin etkili bir şekilde kullanılması yatar. Eğitimin kalitesi öğretim yöntem ve tekniklerindeki değişimleri yönlendirebilmektedir. Öğrencilerin anlayamadığı veya kavrayamadığı konuları defalarca aynı yöntemle anlatmaktansa farklı yöntemler kullanılarak anlatılması daha etkili, verimli ve kalıcı bir öğrenme sağlayacaktır. Bugüne kadar hep bu ilkeler ile ilerledik. Bugünden sonra da öğretim yöntem ve tekniklerindeki değişimleri yönlendirerek ilerleyeceğiz.”

Yeni dönemde öğrenci kayıtlarının sürdüğünü hatırlatan Özdil, “2017 – 2018 eğitim ve öğretim döneminde söz verdiğimiz gibi istediğimiz başarıyı elde ettik ama önemli olan başarının sürdürülebilmesidir. 2018 – 2019 eğitim ve öğretim dönemi için Yüksekova halkına parlak bir gelecek hazırlamak üzere söz verdik ve yine verdiğimiz sözleri tutmak için kolektif başarıya odaklandık. Kurumumuzun kayıt dönemi hala devam etmektedir. Tüm enerjimizi öğrencilerimizin ilgi ve istekleri doğrultusunda yeni bir yıla hazırlıyoruz. Başarı ortak bir çalışma ve çabanın ürünüdür. Öğretmen, öğrenci, veli, eğitim ortamı, öğrencinin çalışacağı kaynaklar; bunlar birlikte bir bütün olarak eğitimi ve başarıyı getirir. Bu nedenle öğretmenlerimiz daimi kadrodan ve mülakatlar sonucunda seçildiler. Kurumumuz ses ve gürültüden uzak bağımsız tam bir eğitim ortamına uygun tasarlandı. Kaynaklarımız sistemdeki değişimleri takip ediyor yani yenileniyor. Çünkü eğitim bir bütündür” diye konuştu.

Kurumdaki kaynaklarla ilgili bilgi veren Özdil, “Kaynağımız Final yayınlarıdır. Bütün öğretmenlerimiz çeşitli mülakatlardan geçti. Binamızın fiziki şartları, MEB Standartlarına uygun ve bağımsız girişi bulunmaktadır. Binamız, kafelerden, bilardo salonlarından, kıraathanelerde,  şehrin trafiğinden uzak bir konumda bulunmaktadır. Tüm öğrencilerimizin kurs seçimini bilinçli bir şekilde, kimsenin etkisi altında kalmadan vermelerini bekliyorum” dedi.

dd-012.jpg

 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum