Yüksekova esnafından Kaymakam Kaşıkçı'ya ziyaret

Yüksekova esnafından Kaymakam Kaşıkçı'ya ziyaret

Yüksekova'da 'Yerel Esnafına Sahip Çık' Kampanyası Kapsamında esnaf heyeti Kaymakam Kaşıkçı'yı ziyaret etti.

ERKAN ÇAPRAZ'ın haberi:

Yüksekova esnafının yaşadığı sıkıntıları dile getirmek ve “Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası ile ilgili bilgi vermek için Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İrfan Sarı ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir öncülüğünde bir grup esnaf, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı ile görüştü.

Haksız rekabet ve ilçeye giren faturasız sebze ve meyvenin önüne geçilmesi konusundaki talep ve sorunlarını dile getiren esnaf heyeti, Kaymakam Kaşıkçı'ya “Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası ile ilgili bilgi verdi.

KAYMAKAM KAŞIKÇI'DAN DESTEK SÖZÜ

Sıkıntılarının giderilmesi için gerekli çalışmaların ve hassasiyetin gösterileceğini belirten Kaymakam Kaşıkçı, “Her alanda desteğimizi esnafımıza ve vatandaşımıza sağlayacağız. İnşallah yeni süreçte ticaret alanında yeniden hareketlenme olacaktır. Yaptığımız tüm çalışmalar zaten Ticaret alanında ilerlemek içindir. İlçemizi daha ileriye götürmek içindir. Bütün tasarladığımız projelerimizde de vatandaşımız ve esnafımız var. Önümüzdeki dönemde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Esnaf Sanatkârlar odası başkanlığı öncülüğünde yine vatandaşlarımızı bilgilendirme boyutunda, "Yerel Esnafına Sahip Çık" kampanyası kapsamında biz de bize düşeni yapmaya hazırız. Yani İlçemizdeki Ticareti hareketlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Yüksekova’yı kalkındırmak için uğraşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de sık sık bir araya gelerek ilçemiz için gerekli çalışmaları hep beraber yürütürüz. İlçedeki Ticaret durumu ve alışverişlerle ilgili sorunların çözümü için ikili ilişkiler vasıtasıyla çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Bizim amacımız yerel esnafımızı yaşatmak. Ticaret olsun tabii ama bu ticaretin yanında esnafımızda yaşasın bütün mesele bu” dedi.

kaymakam3-001.jpg

kaymakam2-001.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum