Yüksekova Belediyespor Yaz Okulu'na 450 çocuk başvurdu

Yüksekova Belediyespor Yaz Okulu'na 450 çocuk başvurdu

Yüksekova Belediyespor Kulübü 06-19 arası yaş grubu çocuklar için Futbol yaz okulu açtı.

Yüksekova Belediyespor Kulübü tarafından her sene açılan ücretsiz Futbol Yaz okuluna 06-19 yaş grubundan 450 çocuk müracaat etti.

Yüksekova Belediyespor Kulübü Başkanlığı önünde toplanan çocuklar ilçenin şehir stadında ilk eğitimlerine başladı.

Yüksekova Belediyespor Teknik Direktörü Metin Kandaş, “Okulların kapanmasıyla birlikte böyle bir kurs başlattık. Kulüp olarak yöneticilerimizle ve Antrenörlerimizle birlikte okulların açılmasına kadar eğitimimiz devam edecek. 6 ile 13 arası yaş grubuna futbolun temel ilkelerini öğreteceğiz. 14 ile 19 arası yaş grubuna ise akademik lig için en yeteneklilerini belirleyip önlerini görmelerini sağlayacağız. Özellikle çocuklarımıza böyle önem verilmesi Antrenör olarak bizleri de son derece mutlu ediyor. Bizler futbol konusundaki tüm birikimlerimizi çocuklarımıza vermeyi planlıyoruz. Çok yetenekli çocuklarımız var. Amacımız; bu çocuklarımızı ülke genelindeki diğer takımlara gönderebilmek. Onun dışında okulumuzdaki bir diğer amaç ise ilçemizde sosyal etkinlik için somut bir adım atmaktır. Sezon sonunda çok güzel başarılar elde ederek istediğimiz hedefe ulaşacağız inşallah. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese kulübümüz adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

yaz-okulu2.jpg

yaz-okulu3.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.