Yüksekova Belediyesi'nden 'yeni içme suyu şebekesi' açıklaması

Yüksekova Belediyesi'nden 'yeni içme suyu şebekesi' açıklaması

Yüksekova Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, yeni içme suyu şebekesi ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksekova Haber Portalı

Açıklamada: “Yüksekova ilçemizde yeni yapılan içme suyu şebekesinin devreye alınması amacı ile ilçemizde bulunan bütün sondajlar yeni şebekeye entegre edilecektir. Bu nedenle 21.10.2019 ile 28.10.2019 tarihleri arasında eski ve yeni şebeke borularına su verilmeyecektir. Söz konusu tarihler arasında vatandaşların gerekli tedbirlerini almaları gerekmektedir. Bu süre zarfında vatandaşların yeni abone bağlantılarını yapmaları ve kesinlikle eski bağlantılarını iptal etmeleri gerekmektedir. İptal edilmeyen tek bir abone bağlantısı kalması halinde hali hazırda su sorunu olan ilçemizde ciddi boyutlarda su sıkıntısı çekilecektir.

Yeni içme suyu şebekesinin devreye alınması aşamasında vatandaşlarımızın mağduriyetlerini minimize etmek amacı ile belediye ve müteahhit firma koordineli bir şekilde çalışması için ekipler oluşturacaktır. Bu ekiplerin amacı; yeni şebekedeki aksaklıkları tespit edip anında müdahale etmek olacaktır.

Belirtilen tarihler arasında oluşan aksaklıkları vatandaşların mahalle muhtarları aracılığı ile yazılı olarak Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne bildirilecektir. Belirtilen sorunlara işlem sırasına göre müdahale edilecektir.

Yeni içme suyu şebekesinden 28.10.2019 tarihinden sonra Yüksekova ilçemize her mahalleye gün aşırı su verilmeye başlanacaktır.

Hangi mahalleye ne zaman su verileceğini, yapılan çalışmalar sonucunda yeniden halkımıza duyuru ile bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında vatandaşlarımızın gerekli hassasiyetleri göstermeleri ve çalışan ekiplere yardımcı olmaları rica olunur” denildi.

İlgili Haberler
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum