YOKAD’ın anket çalışması bitti

YOKAD’ın anket çalışması bitti

Yüksekova Kadın Derneği Global Dialoque tarafından desteklenen proje kapsamında kadınların sorunlarına dair anket çalışması bitti.

YÜKSEKOVA HABER

Yüksekova Kadın Derneği,  Global Dialoque tarafından desteklenen ‘Değişen Hayatlar, Gelişen Kadınlar’ projesi kapsamında bölgede yaşayan kadınların sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile ilgili  anket çalışması bitti.

Konuyla ilgili dernek yetkileri; Yüksekova ilçe merkezinde yürütülen sosyo-kültürel ve ekonomik olarak kadınların sorunlarıyla ilgili 3 ay süren anket ve araştırma çalışmasını bitirdiklerini belirttiler.

Anket çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten yetkililer 'ilçemizde kadınların içinde bulunduğu durumu gözler önüne serip kamuoyunun bu sorunlara daha duyarlı yaklaşmalarını sağlamayı hedefledik. Yaklaşık 500 kadınla sürdürülen çalışma, Yüksekova ilçesinde; kadın sorunları ile ilgili ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmeye yönelik bir çalışmadır. Kadınlarımızın daha iyi koşullara erişmesi için öncelikle kendilerinden sorunlarını öğrenmek adına yaptığımız anket çalışmasında verilerimizi tamamladık. Bu verileri ve bulguları en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. ' dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.